江戸川区議会議員 太田きみひろ OFFICIAL WEB SITE

太田は働く 地域のために 未来のために

区立中学校の入学式が行われました!

未分類 / 2016年4月14日

4月7日(木)

本日は区立中学校の入学式が全33校で行われました。あいにくの雨となりましたが、私は、地元「小松川第三中学校」の第63回入学式に出席させていただきました。105名の新1年生が、一日も早く学校に慣れ、〝コマサン〟の一員として勉強にスポーツに活躍されることを期待致します。

IMG_4013 入学式次第

April 7 (Thursday)
Today entrance ceremony of a municipal junior high school have been made in all 33 schools. But became the unfortunate rain, I, I was allowed to attend the 63rd entrance ceremony of the local “Komatsugawa third junior high school.” New first-year students of 105 people, will be expected to be active in sports in the study as a member of the accustomed to early school one day, “Komasan”